Instalatii speciale

Instalatii realizate cu sprijinul colaboratorilor nostri acreditati:

1.5.1 Sisteme de semnalizare a incendiilor

Impreuna cu colaboratorii nostri autorizati putem realiza sisteme complexe de semnalizare a incendiilor, pornind de la faza de proiectare, instalare si incheind cu obtinerea tuturor autorizatiilor necesare.

Implemantam solutia clasica, cu detectori de fum adresabili in bucla, dar oferim si sisteme de detectie timpurie a incendiului, prin aspiratie, recomandata in special pentru camere server, spatii cu un volum foarte mare (detectie prin aspiratie XTRALIS-VESDA).

1.5.2 Sisteme de semnalizare efractie

Protectia la patrunderea prin efractie este o preocupare a clientilor nostri. Firma Sifee Action are o experienta veche in realizarea sistemelor de alarma antiefractie, acesta fiind domeniul principal de activitate la infiintare. Astazi realizam aceste sisteme prin colaboratori autorizati.

1.5.3 Sisteme de supraveghere video

Realizam prin colaboratori autorizati sisteme de supraveghere video clasice sau IP, la cele mai inalte standarde de calitate i performanta.

1.5.4 Sisteme de stingere a incendiilor

Oferim o gama variata de sisteme fixe de stingere a incendiului, atat cu apa (sprinklere) cat si cu gaze inerte, cu aplicatii in depozite, hale productie, camere server, etc. Avem colaboratori in domeniu autorizati, care pot sa asigure prin expertiza lor cerintele oricarui scenariu la incendiu avizat.

Galerie foto